#PANAS~Kongsi Gambar Pegang Kemaluan.. Jupe Beraksi Luc@h Di Instagram

Amboi, kami rasa kebelakangan ini makin galak pula bintang dangdut berimej murahan dari Indonesia, Julia Perez atau Jupe menaikkan namanya menggunakan gambar kontroversi.

 Lepas gambar bergomol dengan anjing pada Ramadan lalu dan payu dara diramas ‘teman tapi mesra’ tersebar di media sosial mendapat perhatian media, terbaru Jupe memuat naik lagi gambar kontroversi di laman Instagram.

 Kali ini gambar dia memegang kemaluannya diiringi caption yang dianggap berbaur lucah berbunyi, “kalau anda lihat gambar ini ‘bergerak’ artinya anda stress kaga dapet jatah” (kalau anda lihat gambar ini bergerak maknanya anda stres tak dapat makan).
Walaupun ditegur pengikut Instagram kerana gambar ini, Jupe tetap Jupe.

Lagi pula ada peminat yang bagaikan menyokong aksinya ini apabila memuji-muji keberaniannya.

 Kami terfikir kalaulah Jupe ni artis Malaysia, tak tahulah sama ada dia mampu untuk terus bertahan dengan perangai sebegini.

 Mana taknya, di sini kita memiliki ramai ‘ustaz dan ustazah’ yang sentiasa berkeliaran di Instagram artis dan bersedia untuk ‘menghencap’ mereka jika perlu.

 Bayangkan jika artis kita pakai seluar ketat pun dah kena basuh tak ingat.. inikan kalau perangai dah stok macam Jupe ni? – MYNEWSHUB

No comments