#PANAS~Legoland Jawab Teguran Nora Danish Isu Terperangkap Dalam Lif

Nora Danish

JOHOR BAHARU: Legoland Malaysia Resort akan menyiasat dengan teliti kejadian kakak dan rakan pelakon Nora Mohd Danish Hanif atau Nora Danish yang terperangkap di dalam salah sebuah lif di Hotel Legoland pada Ahad.

 Pengurus Perhubungan Awamnya, Deviga Doreraja berkata, pihak pengurusan hotel menyedari kejadian yang menimpa kawan dan kakak pelakon itu.

 "Kami menghadapi masalah mekanikal dengan satu daripada lif di hotel itu malam tadi dan kami sekali lagi memohon maaf kepada keluarga yang terlibat dalam insiden itu.
Komen Nora Danish dalam Instagram miliknya yang turut mendapat rekasi peminat. 

 “Kami sedang bekerjasama rapat dengan pihak berkaitan untuk memastikan insiden ini disiasat dengan rapi.

Kami kini di peringkat awal proses itu dan akan mengemaskinikannya sebaik sahaja kami melengkapkan siasatan, " kata beliau dalam satu kenyataan di sini pada Isnin.

 Beliau berkata pengarah hotel itu berada di lokasi kejadian untuk membantu keluarga itu kerana keselamatan kesemua tetamu adalah keutamaan pusat peranginan berkenaan.

 Dalam pada itu Nora dalam posting menerusi Instagram miliknya berkata insiden itu melibatkan kakaknya Nadia, kawan rapatnya Zarema Zainal yang merupakan isteri kepada pemain pertahanan Johor Darul Ta'zim, Mohd Aidil Zafuan Abdul Radzak dan seorang pengawal peribadi.
Antara komen terbaharu Nora yang ditulisnya pada Isnin. 

 Katanya, mereka terperangkap dalam lift hotel berkenaan kira-kira sejam tetapi dalam masa setengah jam tiada bantuan yang diberikan.

 Sementara itu dalam posting terbahrau pada Isnin Nora turut meminta agar orang ramai tidak salah faham mengenai kejadian itu kerana mereka sebenarnya gembira menikmati permaninan di taman tema Legoland tetapi kecewa dengan perkhdimatan hotel berkenaan.

 “Cukuplah… pihak kami rasa amat berdukacita dengan service hotel berkenaan,” katanya.

No comments